Минулої доби на Миколаївщині та Херсонщині через російські обстріли загинули двоє цивільних

Дата: 20 Квітня 2024
A+ A- Підписатися
Минулої доби на Миколаївщині через обстріли армії РФ загинула жінка, ще двоє людей поранені, серед них – 14-річний хлопець. Також відомо про одного загиблого на Херсонщині.
 
Про це повідомили начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім та голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.
 
Наслідки російських обстрілів Запорізької області

“Внаслідок вчорашньої атаки у с. Солончаки загинула жінка. Поранення отримали 14-річний хлопчик та літній чоловік. На зараз обидва поранені знаходяться в лікарні, стан стабільний. Надається вся необхідна медична допомога. Також було пошкоджено житловий будинок”, – написав Кім.

За його словами, вчора також о 13:17 обстрілів зазнала акваторія Очаківської громади. Постраждалих немає.

Наслідки російських обстрілів Херсонської області

Окрім того, за даними голови місцевої ОВА, на Херсонщині через ворожі обстріли минулої доби загинула людина, пошкоджені житлові будинки, об’єкт критичної інфраструктури та газогін.

“Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджено багатоповерхівку та 2 приватних будинки. Були зафіксовані влучання в об’єкт критичної інфраструктури та газогін. Виток газу перекрито, пожежі та загроз немає”, – написав Прокудін.

Загалом упродовж минулої доби противник обстрілював Наддніпрянське, Зеленівку, Інженерне, Придніпровське, Садове, Тягинку, Берислав, Михайлівку, Кізомис, Велетенське, Антонівку, Одрадокам’янку, Станіслав та місто Херсон.

Нагадаємо, у ніч на 19 квітня російська армія з тимчасово окупованого лівого берега обстріляла житлові квартали Херсона, унаслідок цього поранень зазнали троє людей. Крім того, минулої доби через атаки росіян на Херсонщині постраждали троє цивільних.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter