Вночі армія РФ обстріляла Херсон: троє людей зазнали поранень

Дата: 19 Квітня 2024
A+ A- Підписатися

У ніч на 19 квітня російська армія з тимчасово окупованого лівого берега обстріляла житлові квартали Херсона, унаслідок цього поранень зазнали троє людей. Крім того, минулої доби через атаки росіян на Херсонщині постраждали троє цивільних.

Про це повідомив очільник Херсонської МВА Роман Мрочко.

Наслідки російських обстрілів у Херсоні. Скриншот з відео

“Цієї ночі армія РФ з тимчасово окупованого лівого берега обстріляла житлові квартали Херсона”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, внаслідок російських обстрілів троє мирних жителів – дві жінки 1982-го і 1975 р.н. та 65-річний чоловік отримали поранення.

За словами однієї з постраждалих, російський удар зруйнував сарай у приватному домогосподарстві, у житловому будинку ударною хвилею вибило вікна.

“А за 10 хвилин прилетіло у сусідній будинок, почалася пожежа, тому викликали рятувальників”, – розповіла жінка.

Також за даними голови Херсонської ОВА, в області через російські обстріли минулої доби поранень зазнали троє людей.

“Минулої доби противник обстрілював Антонівку, Інженерне, Садове, Білозерку, Понятівку, Іванівку, Берислав, Качкарівку, Зміївку, Милове, Михайлівку, Одрадокам’янку, Тягинку, Львове, Шляхове та місто Херсон”, – зазначив Олександр Прокудін.

Він додав, що російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, унаслідок цього пошкоджені 5 багатоповерхівок та 8 приватних будинків. Також правоохоронці зафіксували влучання в медичний заклад, адмінбудівлю, теплопровід та газогін. 

Нагадаємо, вранці 17 квітня російські військові атакували безпілотником село Зміївка Бериславського району на Херсонщині, унаслідок цього поранень зазнав місцевий житель. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter