Окупанти скинули вибухівку з дрона на Зміївку в Херсонській області: є потерпілий

Дата: 17 Квітня 2024
A+ A- Підписатися
Уранці 17 квітня російські військові атакували безпілотником село Зміївка Бериславського району на Херсонщині, унаслідок цього поранень зазнав місцевий житель. Крім того, минулої доби окупанти поранили ще п’ятеро людей в області.
 
Про це повідомили в Херсонській ОВА.
 
Ілюстративне фото

“У Зміївці через атаку російського безпілотника постраждав місцевий житель”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що внаслідок скидання вибухівки з дрона 29-річний чоловік отримав поранення руки. Потерпілого доставили до лікарні, де йому надали медичну допомогу. Надалі він лікуватиметься амбулаторно.

Крім того, за даними голови Херсонської ОВА Олександра Прокудіна, минулої доби через російські атаки на Херсонщині постраждали п’ятеро цивільних.

“Минулої доби противник обстрілював Антонівку, Придніпровське, Золоту Балку та місто Херсон. Також ворог наніс авіаудари по Бериславу, Козацькому та Одрадокам’янці”, – написав посадовець.

Він додав, що російські військові поцілили в житлові квартали населених пунктів області, там пошкоджено дві багатоповерхівки та 11 приватних будинків. Також зафіксовано влучання в магазин, аптеку, телекомунікаційну компанію, приміщення побутових послуг, господарську споруду, хлібоприймальне підприємство, припортову інфраструктуру та свинокомплекс.

Нагадаємо, 16 квітня російські війська вдарили по Золотій Балці на Херсонщині. Там зафіксували сім влучань, є поранений.

Раніше ZMINA повідомляла, що на початку квітня поточного року російська армія вже обстрілювала село Зміївка Бериславського району. Унаслідок цього загинули чоловік та дружина.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter