Окупанти вбили подружжя у селі Зміївка на Херсонщині

Дата: 06 Квітня 2024
A+ A- Підписатися
5 квітня російська армія обстріляла село Зміївка Бериславського району на Херсонщині. Унаслідок цього загинули чоловік та дружина.
 
Про це повідомив керівник ОВА Олександр Прокудін.
 
Наслідки російських обстрілів Херсонщини

“Вчора окупанти вдарили керованими авіабомбами по селу Зміївка, що на Бериславщині. Внаслідок влучання пошкоджено будівлю. Під завалами рятувальники виявили тіла двох загиблих – чоловіка 1957 року народження та жінки 1965 року народження”, – йдеться у повідомленні.

Крім того, за словами чиновника 5 квітня, росіяни обстрілювали місто Херсон та 11 інших населених пунктів області. Війська РФ поцілили в житлові квартали, пошкодивши 9 багатоповерхівок та 2 приватні будинки. Також були зафіксовані влучання в адмінбудівлю, церкву, аптечний заклад, сільгосптехніку та приватні автомобілі.

Через російську агресію минулої доби 8 людей зазнали поранень.

Наслідки російських обстрілів Херсонщини

У поліції Херсонщини уточнили, що минулої доби під російським вогнем перебували Херсон, Чорнобаївка, Антонівка, Дніпровське, Янтарне, Придніпровське, Берислав, Зміївка, Одрадокам’янка, Качкарівка та Дудчани. 

Правоохоронці зафіксували пошкодження 23 об’єктів: двох приватних та дев’яти багатоповерхових будинків, адміністративної будівлі, церкви, аптеки, сільгосптехніки та восьми автомобілів, серед яких два службові автомобілі поліції.

“Протягом доби росіяни кілька разів атакували Берислав із безпілотників. Внаслідок вибухів поранено чотирьох людей: трьох чоловіків віком 56, 57, 59 та 83-річну жінку”, – зазначили в поліції. 

У Дудчанах в результаті ворожого обстрілу травмовано 47-річного чоловіка, пошкоджено автомобіль та трактор.

Нагадаємо, внаслідок обстрілу російськими військовими 5 квітня Херсона поранення отримали двоє цивільних.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter