Жінка зробила колекцію наліпок з футболістками для своїх доньок: тепер такі хочуть не тільки вони

Дата: 14 Травня 2018
A+ A- Підписатися

В Іспанії жінка розробила серію наліпок з відомими футболістками, щоб допомогти своїм донькам зібрати унікальну колекцію. 

Про історію розповів сайт “Повага“.

Ідея створити наліпки прийшла до Марії Васкес після того, як вона побачила, що в колекції її доньок немає жодної відомої футболістки.

“Одного разу вони запитали мене, чому не продають наклейки жіночої ліги, я тоді серйозно задумалася: справді, чому?” – поділилася спогадами мати двох футбольних фанаток у інтерв’ю.

Васкес розповіла про свій задум у Twitter, де її підтримали більше семи тисяч людей. Спочатку вона зібрала базу фото футболісток тільки з клубів “Севілья” та “Барселона”, але тепер планує розширити колекцію до всіх футболісток у ЛА-Лізі (професійний футбольний турнір клубів з найвищого щабля системи футбольних ліг Іспанії).

Після публікації допису користувачі мережі почали викладати фото футбольних гравчинь, яких би хотіли побачити на наліпках.

Один з користувачів Twitter навіть написав, що Васкес привернула більше уваги до жіночої футбольної ліги, аніж федерація за всю історію.

Ідею підтримали й самі футболістки. 28-річна Марта Торреон з національної збірної зустрілася з доньками Васкес і зробила фото для Twitter, закликаючи підтримати ініціативу.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter