Вночі окупанти вчергове вдарили по Харківщині, постраждала людина

Дата: 06 Травня 2024
A+ A- Підписатися

У ніч проти 6 травня російські війська атакували авіабомбами селище Золочів Харківської області. Під атакою опинилася низка обʼєктів. Унаслідок цього постраждала жінка.

Про це повідомили Державна служба з надзвичайних ситуацій та очільник обласної військової адміністрації Олег Синєгубов

Фото: Олег Синєгубов

Так, влучання авіабомб зафіксували в центральній частині селища. Осколкових поранень та контузії зазнала 59-річна жінка.

Прямим влучанням знищено котельню та два приватні будинки. Також унаслідок обстрілу пошкоджена будівля дитячо-юнацької спортивної школи, селищна рада, будинок дитячої юнацької школи, будинок культури, управління соціального захисту, суд та, за попередньою інформацією, 10 приватних будинків. 

Сталося дві пожежі: горів житловий будинок та будівля котельні. Рятувальники ліквідували загоряння.

Фото: Олег Синєгубов

Нагадаємо, що лише впродовж 4 травня 17 населених пунктів Харківщини постраждали від російських обстрілів. У селі Слобожанське загинув чоловік, а в селі Черкаські Тишки поранено літню жінку.

Військові РФ завдавали ударів з різних видів озброєння по Харкову та населених пунктах Харківського, Чугуївського та Куп’янського районів.

Росіяни обстрілювали Харків і 5 травня. У результаті російського удару по Шевченківському району Харкова поранені щонайменше 15 людей. Крім того, у Куп’янському районі росіяни вбили цивільну жінку і поранили ще трьох чоловіків.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter