У Херсоні водій авто, що належить поліцейському, на смерть збив пішохода та втік

Дата: 01 Липня 2021
A+ A- Підписатися

У Херсоні водій автомобіля, що належить патрульному, на смерть збив людину. 

Про це повідомила Патрульна поліція Херсонській області.

ДТП трапилася близько 22-ї години 30 червня на вулиці Перекопській. Водій автомобіля BMW скоїв наїзд на чоловіка, який переходив дорогу через нерегульований пішохідний перехід. Від отриманих травм потерпілий помер у лікарні, а водій зник з місця пригоди. 

Згодом патрульні з’ясували, що автівка належить чинному співробітнику патрульної поліції. За вказаним фактом департамент патрульної поліції розпочав службове розслідування. Безпосереднього керівника та винуватця події, як запевнили правоохоронці, вже відсторонили від виконання службових обов’язків.

За фактом ДТП також розпочали кримінальне провадження. 

Нагадаємо, що нещодавно на Вінниччині п’яний поліцейський не впорався з керуванням, унаслідок чого загинула 28-річна пасажирка його авто. Тепер патрульному загрожує до 10 років в’язниці. 

Минулого року за скоєння злочинів з лав поліції звільнили 142 людини, однак керівництво Нацполіції закликає не вішати ярликів на весь багатотисячний колектив через непорядність окремих осіб.

Більшість українців, як свідчать соціологічні опитування, не вважають роботу поліції ефективною. За неповний рік тих, хто не довіряє поліцейським, лише побільшало

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter