Внаслідок нічного обстрілу Мирнограда двоє людей загинули і пʼятеро дістали поранення

Дата: 13 Березня 2024
A+ A- Підписатися

У ніч проти 13 березня російські окупанти завдали авіаудару по пʼятиповерховому будинку в Мирнограді на Донеччині. Внаслідок цієї атаки загинули двоє людей.

Про це повідомив очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

Фото: Донецька обласна прокуратура

За даними слідства, о 23:00 російські війська здійснили обстріл Мирнограда, ймовірно з використанням гібридної авіаційної ракети “Гром-Е1”. Снаряд влучив у житловий масив, де загинули двоє та постраждали пʼятеро людей. За даними Донецької обласної прокуратури, поранені чоловіки 19, 26 та 44 років та жінки 46 й 77 років. У них – мінно-вибухові травми, забої голови й тіла, а також перелом.

Фото: Донецька обласна прокуратура

З-під завалів однієї з будівель рятувальники дістали загиблих 76-річну жінку та 68-річного чоловіка.

Слідчі розпочали досудове розслідування в кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни.

Нагадаємо, що ввечері 12 березня росіяни також вдарили ракетами по Кривому Рогу, що на Дніпропетровщині. Через “пряме влучення” по житловій девʼятиповерхівці є вже четверо загиблих і щонайменше 43 потерпілих, з них 12 дітей.

А ще в ніч проти 13 березня окупанти також обстріляли Суми, поціливши в багатоповерхівку. За попередньою інформацією, з-під завалів врятовано 10 людей, вісім з них отримали травми різного ступеня тяжкості. Крім того, є загиблі – їхня кількість уточнюється.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter