У різних містах України повідомляють про мінування: людей евакуюють з вокзалів та ринків

Дата: 04 Серпня 2022
A+ A- Підписатися

4 серпня у Тернополі, Вінниці, Рівному, Черкасах, Хмельницькому та Кропивницькому повідомили про “замінування” вокзалів та ринків. Інформацію перевіряють рятувальники.

Про це повідомляє “Українська правда” з посиланням на місцеві джерела.

Фото: СтопКор

У Тернополі шукали вибухівку у приміщеннях залізничного вокзалу та Центрального універмагу. Людей звідти евакуювали. Проте інформація про мінування не підтвердилася.

У Рівному поліцейські перевіряють інформацію про замінування кількох об’єктів залізничного, автовокзалу та на вулиці неподалік продуктового ринку.

За інформацією ЗМІ, у Вінниці є повідомлення про мінування на центральному ринку. Також вибухівку шукають на залізничному та західному автовокзалах. 

Правоохоронці Хмельницького також отримали повідомлення про замінування автовокзалу, овочевого ринку та залізничного вокзалу.

У Кропивницькому вибухівку шукають на Центральному автовокзалі.

У Черкасах перевіряють інформацію про замінування залізничного вокзалу, автовокзалу та пошти, що на вулиці Хоменка.

Нагадаємо, що перед початком повномасштабного вторгнення, міністр внутрішніх справ Денис Монастирський заявляв, що більшість неправдивих повідомлень про замінування, що останнім часом почастішали в Україні, надходять з тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей, Росії та Білорусі.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter