Серед російських військових на війні в Україні знайшли вже третього злочинця-канібала

Дата: 02 Травня 2024
A+ A- Підписатися

У Росії для участі у війні в Україні на волю випустили Дмитра Малишева – вбивцю, який їв тіла жертв. 

Увагу на це звернуло видання Astra. 

Фото: ASTRA

Малишева затримали у 2014-му та відправили до колонії на 25 років.

Судили його за вбивство двох людей з особливою жорстокістю у складі злочинної групи, бандитизм, розкрадання та незаконний обіг зброї та боєприпасів, приготування до вбивства поліціянтів, розбій та поїдання серця останньої жертви. На суді демонстрували один з доказів злочинів Малишева – відеозапис, на якому чоловік на кухні готує серце вбитого знайомого та коментує це.

“Смажимо людятинку”, – казав він у ролику. 

Нині Малишев публікує у соцмережах фотографії з чоловіком, з яким разом відбував термін покарання у колонії. Ним виявився росіянин Олександр Масленіков, якого судили за вбивство та розчленування двох жінок. 

Фото: ASTRA

Малишев, розповідаючи, чому завербувався з колонії на війну проти України, каже, що виступає проти сексуальної освіти для дітей та прав ЛГБТ-людей.

“Я розумів, навіщо я їду і куди їду. Ось ви як поставитеся, якщо у школі вашої маленької доньки розповідатимуть у початкових класах, як правильно вдягати презерватив? Чи по вулиці мужики ходитимуть і облизуватимуть один одного? Вам це нормально? Для мене ненормально”, – каже він. 

Нагадаємо, що це не перший випадок, коли серед російських військових журналісти знаходять злочинців, яких судили за жорстокі вбивства.

Частину з них помилував Путін, а частина офіційно підписує контракти з російським міністерством оборони. Так на волі опинився Микола Оголобяк – вбивця, який разом зі спільниками вбив та частково з’їв у 2008 році чотирьох підлітків. Також вийшов на волю Денис Горін – вбивця як мінімум чотирьох людей, двох з яких він частково з’їв. 

ZMINA готувала добірку з російськими злочинцями, які через помилування опинилися на волі. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter