Путін випустив на волю для участі у війні ще одного канібала

Дата: 23 Листопада 2023
A+ A- Підписатися

Президент Росії Путін помилував для участі у війні в Україні Дениса Горіна – вбивцю як мінімум чотирьох людей, двох з яких він частково з’їв. 

Про це розповідають “Сибір.Реалії”. 

Фото: телеграм-канал “Сахалін проти війни”

Вперше Горіна судили ще на початку 2000-х за те, що він вбив та познущався з тіла вбитого. Росіянина відправили до колонії на 10 років, але він вийшов достроково за гарну поведінку, а вже за рік разом з братом вбив ще одну людину, а ще за рік – ще одну. 

У 2012 році стало відомо про четверте вбивство, вчинене Горіним. Виявилось, що одразу після дострокового звільнення він вбив людину, зрізав з ніг та рук тіла м’ясо, поклав у холодильник, а невдовзі з’їв. У 2018 році росіянина за це засудили до 22 років колонії. 

Про те, що Горін достроково вийшов на волю, дізнались спочатку телеграм-канали у регіоні, де він вчиняв злочини. Росіянин виклав у соцмережі усміхнену світлину у військовій формі, а його знайомі сказали, що він отримав поранення, тож нині перебуває навіть не на фронті, а у лікарні. 

Горін не перший канібал, якого помилував Путін для того, щоб він поїхав вбивати в Україну. Так, нещодавно стало відомо, що на волі так само опинився Микола Оголобяк – вбивця, який разом зі спільниками вбив та частково з’їв у 2008 році чотирьох підлітків. 

Нагадаємо, що достроково звільнити ув’язненого у РФ можна лише трьома способами: президент має право підписати відповідний указ, Держдума може ухвалити постанову або ж суд ухвалить рішення про умовно-дострокове звільнення. Журналісти вже отримали підтвердження тому, що саме Путін підписує помилування вбивцям та ґвалтівникам, щоб ті їхали на війну в Україну. 

ZMINA готувала добірку з російськими злочинцями, які через помилування опинилися на волі. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter