Подружжю “педагогів” з Одещини загрожує довічне за сексуальне насильство щодо дітей

Дата: 21 Травня 2021
A+ A- Підписатися

В Одеській області оголосили про підозру чоловікові та жінці, які під приводом індивідуальних занять з дошкільної підготовки дітей вчиняли над ними сексуальне насильство. 

Про це повідомили в поліції. 

Як з’ясували слідчі, 53-річна жінка організувала приватні уроки психолога-логопеда з підготовки діток до школи. Однак, коли батьки приводили дітей на індивідуальні заняття,  жінка підбирала та схиляла їх до участі в “сексуальних іграх” зі своїм  57-річним чоловіком. Процес подружжя знімало на відео. 

Щоб діти не розповіли батькам про розпусні “забавки”, дружина зловмисника вдавалася до прийомів психологічного тиску, залякуючи їх. Правоохоронці наразі знають про щонайменше два випадки насильства щодо дітей шести та чотирьох років. 

У будинку подружжя провели обшук та вилучили техніку. Обом оголосили про підозру. За вчинене зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком 15 років або довічно. 

Нагадаємо, що цьогоріч від сексуального насильства постраждали 70 дітей, а минулого – понад 400. За рік кількість правопорушень проти дітей зросла на майже 20%. Також на 37% зросла кількість дітей, які постраждали від насильницьких дій сексуального характеру, зокрема зґвалтування.

Нещодавно в Києві викрили дитячого фотографа, який шантажував дітей та змушував їх робити оголені фото. Правоохоронці під час обшуку у квартирі зловмисника виявили 10 гігабайтів порнографії з дітьми, яку той продавав до США та  Євросоюзу. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter