На Київщині тренера дитячої баскетбольної команди підозрюють у розбещенні 11-річної дівчинки

Дата: 01 Серпня 2023
A+ A- Підписатися

У Київській області 11-річна дівчинка разом з мамою звернулася до Обухівської поліції через домагання з боку тренера дитячої баскетбольної команди. Згодом стало відомо, що на тренера вже надходили подібні скарги. 

Про це повідомили в Нацполіції Київської області. 

Фото: Поліція Київської області

Так, раніше 51-річний чоловік працював менеджером з продажів на Одещині, але переїхав на Київщину у 2021 році.

Він має диплом фахівця з фізичної культури та спорту, тому після переїзду звернувся до ліцею в Обухові та на волонтерських засадах запропонував тренувати дитячу команду дівчат з баскетболу. 

Як зазначають правоохоронці, тренер вибудував довірливі стосунки з дівчинкою. Ще в травні 2023 року він уперше зателефонував її матері та запросив її доньку поїхати на озеро. Жінка хотіла відмовити, оскільки в дочки не було купальника, але чоловік запевнив, що придбає.

Згодом тренер ще кілька разів вивозив дівчину на озеро, де домагався її, але мамі вона нічого не розповідала. Під час останньої поїздки тренер, вигадавши свою гру, заманив дівчинку на глибину та почав її мацати. Вона стала вириватися, а коли повернулася додому – одразу розповіла це мамі. 

Правоохоронці встановлюють кількість епізодів та потерпілих від дій тренера.

Наразі суд уже обрав чоловікові запобіжний захід – домашній арешт. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі. 

Нагадаємо, що наприкінці травня правоохоронці повідомили про підозру 30-річному жителю Києва, який за допомогою телеграму розбещував 10-річну дівчинку. Тепер чоловіку загрожує до восьми років ув’язнення.

Крім того, у липні в Києві поліцейські викрили 35-річного чоловіка, який знайомився в соцмережах з неповнолітніми дівчатами під виглядом їхнього ровесника та вимагав у них фото відвертого характеру. Фігурант продавав дитячу порнографію за кордон. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter