Голова Центру протидії корупції Віталій Шабунін зафіксував на відео чоловіка, який постійно його переслідує

Дата: 25 Вересня 2024
A+ A- Підписатися

Голова Центру протидії корупції Віталій Шабунін звернувся до громадськості з проханням допомогти в ідентифікації людини, яка постійно за ним стежить.

Відповідне відеозвернення активіст опублікував на своїй сторінці у фейсбуку.

“Допоможіть ідентифікувати людину на відео. Це, скоріше за все, чорт з татарово-портновських силовиків”, сказав він.

Шабунін також зазначив, що звик жити під постійним зовнішнім спостереженням, зокрема з боку силовиків влади. Проте, за його словами, це не врятувало його від нападів, провокацій, підпалу його дому, а також від терористичного акту, коли під двері його сліпій матері кинули гранату.

Шабунін наголосив: після підпалу Володимир Зеленський заявив, що очікує на швидке розслідування від правоохоронців. Проте Шабунін стверджує, що “правоохоронці” роблять усе можливе, щоб не знайти навіть виконавців злочину.

На його думку, таке спостереження може бути частиною підготовки до нових загроз, можливо з боку державних структур або осіб, які наживалися на державних закупівлях зброї і яких нарешті почали “вичавлювати”.

“Тим більше що мої фото, зроблені конкретно цим чортом, зʼявлялися на портновських і довколаОПешних ресурсах. Щодо якості роботи цих “профі”, то повторю аксіому від Ніколова: “Корупція породжує рукожопість”, написав Шабунін.

Раніше перший заступник директора Національного антикорупційного бюро України Гізо Углава заявив, що подав позов про захист честі та гідності проти Центру протидії корупції та особисто голови правління організації Віталія Шабуніна з вимогою спростувати інформацію щодо його причетності до витоку даних досудового розслідування НАБУ.

Нагадаємо, Державне бюро розслідувань відкрило кримінальні провадження щодо голови Центру протидії корупції Віталія Шабуніна через рішення Шевченківського районного суду міста Києва щодо “можливих протиправних дій” активіста. 

Шабунін висунені йому звинувачення відкидає. Детальніше про це можна прочитати за посиланням

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter