На деокупованій Херсонщині двоє людей підірвалися на вибухівці, один з постраждалих загинув

Дата: 27 Липня 2024
A+ A- Підписатися
У деокупованому селищі Музиківка Херсонської області внаслідок детонації невідомого предмета загинув цивільний, ще один чоловік зазнав чисельних поранень.
 
Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.
 
Фото: “Погляд”

“У Музиківці двоє чоловіків підірвалися через вибух невідомого предмету. Один із них загинув. Внаслідок детонації отримав травми, несумісні з життям, 57-річний місцевий житель”, –  йдеться в повідомленні.

Прокудін зазначив, що до лікарні з численними пораненнями, вибуховою та черепно-мозковою травмами шпиталізували іншого постраждалого – 53-річного чоловіка.

Нагадаємо, у травні поточного року у цьому ж селищі на російській міні підірвався 11-річний хлопчик. Його госпіталізували у стані середньої тяжкості.

Раніше ZMINA повідомляла, що задля об’єднання зусиль підрозділів Міноборони, інших складових національної системи протимінної діяльності та міжнародних партнерів у сфері протимінної діяльності в Україні створили Корпус демінерів.

Цей проєкт передбачає створення тисячі груп розмінування, до складу яких входитиме до 5 тисяч фахівців. Вони проводитимуть обстеження потенційно забруднених територій, очищуватимуть місцевість у межах оперативного реагування, а також здійснюватимуть заходи гуманітарного розмінування.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter