Зранку росіяни обстріляли Херсон, поранення дістали двоє людей

Дата: 22 Квітня 2024
A+ A- Підписатися

22 квітня, у понеділок, російські війська з тимчасово окупованого лівобережжя Херсонщини обстріляли житлові квартали Дніпровського та Корабельного районів Херсона. Унаслідок цього поранення дістали чоловік та жінка.

Про це повідомляє Херсонська міська військова адміністрація.

Ілюстративне зображення. Фото: Суспільне Рівне

Так, близько 5-ї ранку російська армія з тимчасово окупованого лівобережжя вдарила по житлових кварталах міста. Там пошкоджено приватні будинки. Кілька з них загорілись. Наразі пожежі вдалося ліквідувати.

“Внаслідок ранкового обстрілу Корабельного району Херсона був поранений 63-річний чоловік. Наразі він ушпиталений з контузією, мінно-вибуховою та закритою черепно-мозковою травмами”, – йдеться в повідомленні.

Згодом, близько 10:30, окупанти вдарили по Дніпровському району міста. Унаслідок цього постраждала 44-річна жінка. Її ушпиталили в стані середньої тяжкості. Жінці діагностовано контузію, вибухову та закриту черепно-мозкову травми, уламкове поранення лівого стегна.

На момент атаки вона перебувала на вулиці.

Росіяни вкрили вогнем і приватний будинок. В оселі повибивало шибки, пошкоджено стіни, покрівлю, ворота та гараж.

Також у Херсоні в Дніпровському районі під обстріл потрапили комунальники, пошкоджена автівка.

Комунальники виконували свої функціональні обов’язки з наведення ладу у Дніпровському районі тоді, як російські війська почали бити по місту.

Самі працівники не постраждали, але була пошкоджена автівка комунального підприємства.

Тільки з початку цього дня у Херсоні та області – четверо травмованих.

Нагадаємо, що в ніч проти 21 квітня армія РФ з артилерії, мінометів, РСЗВ обстрілювала правий берег Дніпра в Херсонській області, через що зазнали поранень двоє працівників поліції. Крім того, сьогодні вранці окупанти завдали удару по Херсону, унаслідок цього постраждала 81-річна жінка, житловий будинок якої потрапив під обстріл росіян.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter