Минулої доби через обстріли Херсонщини з боку військ РФ двоє поліціянтів зазнали поранень

Дата: 21 Квітня 2024
A+ A- Підписатися
 
Минулої доби та вночі 21 квітня армія РФ з артилерії, мінометів, РСЗВ обстрілювала правий берег Дніпра в Херсонській області, через що зазнали поранень двоє працівників поліції. Крім того, сьогодні вранці окупанти завдали удару по Херсону, унаслідок цього постраждала 81-річна жінка, житловий будинок якої потрапив під обстріл росіян.
 
Про це повідомили у Національній поліції України та голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.
 
Наслідки російського обстрілу Херсонщини. Ілюстративне фото

Минулої доби та сьогодні вночі військові РФ застосовували артилерію, міномети, реактивні системи залпового вогню, безпілотні літальні апарати, авіабомби. Також був завданий удар балістичною ракетою. В результаті обстрілів отримали поранення двоє працівників поліції та літня жінка, зазнали пошкоджень житлові будинки, транспортні засоби, приміщення медичного та навчальних закладів, кав’ярня, господарські споруди агропідприємства та газопроводи”, – йдеться у повідомленні. 

У Херсонському районі під вогнем перебували Херсон, Антонівка, Білозерка, Станіслав, Понятівка, Чорнобаївка, Комишани та Інженерне.

У Бериславському районі росіяни атакували Саблуківку, Новоберислав, Львове, Ольгівку, Тягинку, Новокаїри, Золоту Балку та Берислав.

Також росіяни обстрілювали Козацьке та Веселе Каховського району.

У Херсоні в результаті обстрілів Корабельного та Дніпровського районів пошкоджені гуртожиток навчального закладу, приміщення медичної установи, багатоповерховий і два приватних будинки, будівля ресторану, три цивільних транспортних засоби та автомобіль поліції, газопровід низького тиску.

Наслідки російського обстрілу Херсонщини. Ілюстративне фото. Джерело: Нацполіція

Крім того, вранці 21 квітня окупанти обстріляли Дніпровський район міста Херсон.

“Потрощені дахи, вибиті вікна, понівечені оселі – наслідки чергової атаки російської армії на Херсон. З самого ранку окупанти крили вогнем одночасно кілька житлових кварталів… В Дніпровському внаслідок обстрілу постраждала 81-річна жінка. Під удар окупантів потрапив її житловий будинок”, написав голова Херсонської ОВА.

Він зазначив, що у потерпілої діагностували вибухову та черепно-мозкову травми, контузію. Медики надали їй допомогу на місці, від госпіталізації жінка відмовилась.

Олександр Прокудін нагадав, що також зранку у Корабельному районі снаряди влучили у багатоповерхівку та припарковані поруч автомобілі. Уламками пошкоджений медзаклад.

Раніше ZMINA повідомляла, що минулої доби через російські обстріли на Херсонщині одна людина зазнала поранень.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter