Минулої доби окупанти поранили трьох людей на Донеччині та Херсонщині

Дата: 21 Квітня 2024
A+ A- Підписатися
За минулу добу, 20 квітня, армія РФ поранила двох жителів Донецької області та одного мешканця Херсонщини.
 
Про це повідомили голова Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін та начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.
 
Наслідки російських обстрілів Донеччини

“За 20 квітня росіяни поранили двох жителів Донеччини: у Красногорівці та Очеретиному”, – зазначив Філашкін.

Він підкреслив, що загальна кількість жертв російських загарбників на Донеччині на сьогодні становить 1930 осіб – така кількість подана без урахування Маріуполя та Волновахи.

Наслідки російських обстрілів Херсонщини
Також, за словами голови Херсонської ОВА, минулої доби ворог обстрілював Херсон та ще 20 населених пунктів у регіоні, у результаті поранено людину та пошкоджено 12 будинків.
 
“Минулої доби противник обстрілював Антонівку, Комишани, Інженерне, Понятівку, Чорнобаївку, Білозерку, Станіслав, Берислав, Токарівку, Новотягинку, Новокаїри, Качкарівку, Львове, Тягинку, Золоту Балку, Саблуківку, Новоберислав, Ольгівку, Козацьке, Веселе та місто Херсон. Також ворог здійснив ракетний удар по Чорнобаївській громаді… Через російську агресію одна людина дістала поранення”, – написав Прокудін.
 
Він зазначив, що російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема, пошкоджено 12 приватних будинків.
 
Також були зафіксовані влучання в навчальний заклад, заклад громадського харчування, агропромислове підприємство та газогін.
 
Нагадаємо, за добу 19 квітня на Миколаївщині через обстріли армії РФ загинула жінка, ще двоє людей поранені, серед них – 14-річний хлопець. Також відомо про одного загиблого на Херсонщині.
Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter