З російського полону повернули ще 50 українських військових

Дата: 24 Листопада 2022
A+ A- Підписатися

Сьогодні з російського полону повернулися ще 50 українських воїнів. Зокрема 19 оборонців Маріуполя.

Про це повідомив керівник Офісу президента України Андрій Єрмак.

Фото: Андрій Єрмак

“Сьогодні вдалося повернути з російського полону 50 українських воїнів. Це 20 нацгвардійців, 12 хлопців з Військово-Морських сил, 10 бійців Збройних сил України, 6 з Державної прикордонної служби України, 2 з територіальної оборони”, написав він.

Єрмак додав, що серед звільнених двоє офіцерів, всі інші рядові та сержанти.

Вдалося повернути 19 оборонців Маріуполя, 12 з яких евакуювали з “Азовсталі”, а також 15 полонених з ЧАЕС та 7 з острова Зміїний.

“Продовжуємо працювати над звільненням з полону всіх наших людей. Дякую за роботу Координаційному штабу з питань поводження із військовополоненими. Повернемо всіх”, підсумував Єрмак.

Раніше ZMINA писала, що 23 листопада відбувся черговий обмін полоненими між Україною та Росією, додому повернулися 36 українців. Серед них один цивільний, інші – військові.

Нагадаємо, що правозахисники запустили проєкт для пошуку та підтримки військовополонених. Завдяки проєкту будь-хто, у кого рідна людина перебуває в російському полоні, може звернутися через дистанційну форму і надати початкову інформацію щодо, наприклад, імені, дати народження, прикмет. 

Фото обкладинки: Андрій Єрмак

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter