У лікарні помер чоловік, який дістав поранення під час обстрілу Кривого Рогу 12 березня

Дата: 25 Березня 2024
A+ A- Підписатися

25 березня вночі в лікарні від отриманих поранень помер 59-річний чоловік, який постраждав під час російського ракетного удару по Кривому Рогу 12 березня. Отже, кількість загиблих зросла до шести.

Про це повідомив представник Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул.

Фото: Сергій Лисак

“Лікарі всі ці дні боролися за його життя, оперували, зробили все можливе, але численні травми були несумісні з життям. Вічна пам’ять… Співчуття рідним та близьким”, – написав він.

У лікарнях досі перебувають ще семеро людей, які дістали поранення внаслідок того обстрілу: троє з них у тяжкому стані. Лікарі борються за їхні життя, надають усю необхідну допомогу.

Раніше ZMINA писала, що ввечері 12 березня росіяни вдарили ракетами по Кривому Рогу, що на Дніпропетровщині. Через “пряме влучення” по житловій девʼятиповерхівці є вже четверо загиблих і щонайменше 43 потерпілих, з них 12 дітей.

Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак нагадав про програми підтримки для мешканців, які постраждали від злочинів росіян:

  • 300 тисяч для тих, хто втратив рідну людину. Заяви приймає управління з роботи зі зверненнями громадян ОВА.
  • “єВідновлення” – грошова компенсація для власників потрощеного житла. Податися на неї можна через “Дію”.

Нагадаємо, що в ніч проти 13 березня окупанти також обстріляли Суми, поціливши в багатоповерхівку. За попередньою інформацією, з-під завалів урятовано 10 людей, вісім з них отримали травми різного ступеня тяжкості. Крім того, є загиблі: їхня кількість уточнюється.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter