У Києві з’явився стінопис на честь сил ППО та енергетиків

Дата: 30 Листопада 2023
A+ A- Підписатися

У Києві на бульварі Миколи Міхновського відкрили стінопис, присвячений силам протиповітряної оборони та українським енергетикам.

Про це розповіли у ДТЕК. 

Фото: ДТЕК

Стінопис на будинку під номером 3-А отримав символічну назву “Захисники світла”.

На ньому зобразили військового, який пильнує небо від повітряної небезпеки, та енергетика, який готовий швидко лагодити електромережі у разі пошкоджень. Авторкою ілюстрації стала Дарця Зіронька, а малювали на будинку українські художники Андрій Ковтун, Антон Кондрашов та Вікторія Лайм.

На відкритті стінопису були військові 112 окремої бригади Сил територіальної оборони, які захищають Київ від шахедів, а також енергетики компанії ДТЕК.

Нагадаємо, що російські обстріли енергетичної інфраструктури України можуть бути злочином проти людяності, вважають в ООН. 

Росіяни продовжували завдавати ударів попри те, що мали інформацію про шкоду цивільним. На російських державних телеканалах пропагандисти зловтішались з історій про отруєння чадним газом українців, які без світла намагалась обігрітись генераторами. Таким чином російські пропагандисти підбурюють до геноциду українців, кажуть в ООН. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter