У Кривому Розі завершили пошуково-рятувальну операцію: загинули шестеро, поранені – 75 людей

Дата: 31 Липня 2023
A+ A- Підписатися

Вранці 31 липня російські війська вдарили по закладу освіти та житловій багатоповерхівці в Кривому Розі. Наразі пошуково-рятувальна операція завершилася. Внаслідок обстрілу загинули шестеро людей. Ще 75 дістали поранення.

Про це повідомив очільник МВС Ігор Клименко.

Фото: Ігор Клименко

У службі уточнили, що з-під завалів вдалося врятувати трьох людей, серед яких 10-річна дитина. 

До поліції надійшло 177 заяв від потерпілих. Психологи ДСНС на місцях влучань надали допомогу близько 100 містянам.

Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак уточнив, що на атакованих територіях працювали всі відповідні спецслужби, загалом – понад 350 людей. Вони ліквідували наслідки обстрілу та надавали різноманітну допомогу потерпілим. 

“Сьогодні Кривий Ріг наче ввібрав у себе весь біль. Два ракетні удари. По навчальному закладу та багатоповерхівці. Шестеро загиблих. Понад 70 постраждалих. У обох списках є діти. Навколо епіцентрів не обійшлося без руйнувань”, – додав він.

Понівечено адмінбудівлю, п’ять житлових висоток та 12 автівок. Вже вивезли 317 тонн будівельних уламків.

“В інших районах і громадах області без обстрілів. Та не можу сказати, що було тихо. Адже подумки всі були в Кривому Розі. У місті, яке ніколи не забуде ранок 31 липня”, – підсумував голова ОВА.

Нагадаємо, що 31 липня російські військові кілька разів обстріляли Херсонщину. Внаслідок обстрілів постраждали 17 цивільних, ще четверо – загинули. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter