У Харкові зник журналіст і волонтер Олександр Лапшин

Дата: 14 Червня 2024
A+ A- Підписатися

У Харкові два тижні тому зник 43-річний журналіст і волонтер Олександр Лапшин. Чоловік вийшов із власної квартири 29 травня без документів і телефона й з того часу не повертався.

Про це повідомляє Kharkiv Today з посиланням на друзів та рідних журналіста.

Олександр Лапшин. Фото з фейсбуку

За словами рідних, Олександр Лапшин вийшов зі своєї квартири 29 травня без документів і телефона. З того часу він не повернувся і не виходив на зв’язок.

“Нічого не вказувало на те, щоб у нього були якісь проблеми. Напередодні він спілкувався з батьками, з братом, усе було добре. Зазвичай він ніколи не залишав телефон і завжди був на зв’язку. Що могло статися того дня, незрозуміло”, – кажуть рідні Олександра.

Рідні написали заяву до поліції та просять усіх, хто бачив його або щось знає про обставини зникнення, звертатися за номером 102 або телефонувати братові 0506158283.

Олександра також внесли до реєстру зниклих громадян МВС.

Від початку повномасштабного вторгнення Олександр Лапшин волонтерив, був фрилансером, а також писав і знімав про перебіг російсько-української війни, зокрема, кілька його матеріалів виходили на “Українській правді”. Крім того, Олександр робив фото обстрілів Харкова для “Суспільного”.

Нагадаємо, раніше у прифронтовому Вовчанську Харківської області 10 травня зникли двоє волонтерів.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter