У деокупованому Куп’янську чоловік загинув, підірвавшись на власному городі

Дата: 14 Березня 2024
A+ A- Підписатися

Мешканець Куп’янська у Харківській області підірвався на власному городі на невідомому вибуховому пристрої. Чоловіка не вдалося врятувати.

Про це повідомили в поліції Харківської області.

Архівне фото

“Поліція встановлює обставини загибелі чоловіка на Харківщині. Мешканець міста Куп’янськ на своєму городі підірвався на невідомому вибуховому пристрої. 44-річний постраждалий помер під час надання йому допомоги”, – йдеться у повідомленні.

За фактом загибелі цивільного слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

У поліції закликали мешканців деокупованих територій бути максимально обережними та не наближатися до незнайомих предметів, пересуватися тільки асфальтованими дорогами та у разі виявлення невідомих предметів викликати службу ДСНС за номером 101 або телефонувати на лінію 102.

Нагадаємо, на початку березня поточного року журналісти проєкту “Схеми” ідентифікували щонайменше 13 нагороджених російських саперів з 69 окремого морського інженерного полку, який замінував частину Харківщини. Крім того, журналісти зʼясували, що серед мін, які використовували окупанти, були заборонені міжнародними конвенціями типи протипіхотних мін.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter