Росіяни скинули з безпілотника вибухівку на Берислав та обстріляли село у Бериславському районі: постраждали двоє цивільних

Дата: 28 Січня 2024
A+ A- Підписатися

28 січня після обіду армія РФ атакувала безпілотником місто Берислав на Херсонщині. Постраждав місцевий житель. Крім того, окупанти обстріляли село Михайлівка Бериславського району, там поранення дістала 89-річна жінка.

Про це повідомили Херсонська обласна військова адміністрація та Сили оборони Півдня України.

Залишки збитого безпілотника на Херсонщині. Ілюстративне фото

Зазначається, що окупанти з безпілотника скинули вибуховий предмет на 54-річного чоловіка.

“Чоловік отримав вибухову травму та поранення ноги. Каретою швидкої його доставили до лікарні для надання меддопомоги”, – йдеться у повідомленні.

Пресслужба Сил оборони Півдня України зазначила, що ворожий обстріл Михайлівки стався близько 14:10 неділі, 28 січня. Загарбники вдарили по селу щонайменше вісім разів, влучивши по подвірʼю одного з приватних будинків.

Унаслідок ворожого обстрілу 89-річна місцева жителька дістала поранення живота. На допомогу постраждалій прибула карета швидкої допомоги.

Крім того, за даними очільника Херсонської ОВА Олександра Прокудіна, впродовж доби 27 січня окупанти здійснили 102 обстріли, випустивши 451 снаряд, із застосуванням мінометів, артилерії, реактивних систем залпового вогню, танків та безпілотників. По місту Херсон ворог спрямував 38 снарядів. 

Військові армії  РФ поцілили у житлові квартали населених пунктів області; стільникову та радіовежі у Бериславському районі.

Через російську агресію загинула одна людина, ще дві зазнали поранень.

Нагадаємо, зранку 27 січня у Бериславі Херсонської області росіяни скинули на цивільних вибухівку з безпілотника, через це загинув чоловік, ще один цивільний отримав поранення.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter