Війська РФ атакували Кривий Ріг дроном-камікадзе: зруйнували два поверхи місцевого ліцею

Дата: 02 Жовтня 2022
A+ A- Підписатися

У ніч на 2 жовтня російські військові атакували Кривий Ріг дроном-камікадзе. Окупанти поцілили у будівлю місцевого ліцею, зруйнувавши два поверхи.

Про це повідомив керівник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

Фото: Getty Images

“Удар дроном-камікадзе по об’єкту цивільної інфраструктури в одному з центральних районів міста. Нічого не писати та не викладати у соцмережі. Триває ліквідація наслідків”, – написав посадовець.

Пізніше голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко повідомив, що ворожий дрон-камікадзе у Кривому Розі поцілив у будівлю місцевого ліцею у середмісті. За його словами, ворог усю ніч атакував Нікопольський та Криворізький райони Дніпропетровщини.

У Кривий Ріг після опівночі прилетів ворожий дрон-камікадзе. Поцілив у будівлю місцевого ліцею у середмісті. Зруйнував два поверхи. Сталася пожежа. Її вогнеборці уже приборкали”, – поінформував очільник ОВА.

Як зазначають в Офісі генпрокурора, загалом від початку повномасштабної агресії і станом на 2 жовтня, через бомбардування та обстріли збройними силами РФ пошкоджені щонайменше 2562 заклади освіти. З них 295 зруйновано повністю.

Останнім часом росіяни регулярно намагаються здійснювати удари в українському тилу, використовуючи іранські дрони-камікадзе. 

Раніше ZMINA повідомляла, що у ніч проти 1 жовтня опівночі окупанти вдарили дронами-камікадзе Shahed-136 по Миколаєву. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter