Військові РФ вночі вдарили по Миколаєву ракетами С-300 та дронами-камікадзе

Дата: 01 Жовтня 2022
A+ A- Підписатися
У ніч проти 1 жовтня російські війська здійснили ракетний обстріл Миколаєва. Також місто обстрілювали за допомогою іранських дронів Shahed-136. Щонайменше п’ятеро цивільних зазнали поранень, зокрема тримісячна дитина.
 
Про це повідомив очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім.
 
Наслідки обстрілу Миколаєва військами РФ. Джерело: телеграм-канал мера Миколаєва Олександра Сєнкевича

“За попередніми даними, внаслідок обстрілів поранення отримали п’ятеро людей, серед них тримісячна дитина. Дитині разом з мамою надається медична допомога. Наразі стан всіх поранених стабільний”, – йдеться у повідомленні.

За ніч 1 жовтня Миколаїв двічі зазнав ворожих обстрілів. Після опівночі окупанти вдарили дронами-камікадзе Shahed-136. Детальна інформація щодо цього ще уточнюється.

А приблизно о 4:30 по місту випустили ракети з комплексу С-300. Є численні руйнування житлових будинків. Одна з ракет влучила у житлову п’ятиповерхівку в центрі міста: повністю зруйновані квартири на 4 па 5 поверхах, на інших суттєво пошкоджені.

Також постраждали автівки, припарковані у дворі. А в навколишніх будинках повилітали вікна.

Наслідки обстрілу Миколаєва військами РФ. Джерело: телеграм-канал мера Миколаєва Олександра Сєнкевича

Крім того, за словами Кіма, в іншому районі міста численних пошкоджень зазнали приватні та двоповерховий житловий будинок. Також внаслідок обстрілу пошкоджено складське приміщення та будівлі на території автотранспортного підприємства.

Нагадаємо, увечері 29 вересня окупанти вдарили по Миколаєву касетними снарядами, які влучили в районі зупинки громадського транспорту. Внаслідок обстрілу є загиблі та поранені, точна кількість ще уточнюється.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter