Після ракетного удару по Одесі МВС проаналізує алгоритм роботи екстренних служб

Дата: 17 Березня 2024
A+ A- Підписатися

Після ракетного удару росіян по Одесі 15 березня Міністерство внутрішніх справ України проаналізує алгоритм роботи екстрених служб.

Про це йдеться у телеграм-каналі міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка.

Джерело: телеграм-канал Ігоря Клименка

Таке рішення очільник МВС України ухвалив за підсумками оперативної наради з керівниками Державної служби з надзвичайних ситуацій, Національної поліції, Державної прикордонної служби та територіальним командуванням Національної гвардії.

Клименко наголосив на тому, що екстрені служби системи МВС перебувають у повній готовності до реагування на надзвичайні ситуації.

Водночас міністр дав вказівку провести детальний аналіз існуючих інструкцій та у разі потреби внести корективи в алгоритм роботи, враховуючи оперативну обстановку.

Нагадаємо, зранку 15 березня Росія вдарила ракетами по Одесі. За даними ЗМІ, в місті пролунало щонайменше чотири вибухи. На місці першого влучання виникла пожежа.

Рятувальники відразу прибули на місце удару, під час проведення рятувальних робіт російські військові повторно завдали ракетного удару.

Загинув 21 цивільний, щонайменше 73 людини зазнали поранень. Серед загиблих – рятувальник і медик, що надавали допомогу потерпілим після першого вибуху.

16 березня в Одесі та області оголосили днем жалоби за загиблими від російської ракетної атаки.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter