На міні в Чернігівській області підірвалися двоє поліцейських, один з них загинув

Дата: 09 Червня 2023
A+ A- Підписатися

9 червня, у пʼятницю, на Чернігівщині двоє поліцейських підірвалися на міні. Внаслідок цього один з них загинув, другий – дістав поранення. 

Про це повідомили в поліції Чернігівської області.

Фото: Поліція Чернігівської області

“Поліцейські Чернігівської області схиляють голови в скорботі з приводу трагічної загибелі колеги – старшого сержанта відділення поліції № 2 селища міського типу Ріпки Чернігівського районного управління поліції Олексія Жовтика, – йдеться в повідомленні.

Як пояснили в органі, сьогодні вранці, перебуваючи поза службою, Олексій Жовтик разом зі своїм колегою їхав на авто територією прикордоння. Поліцейські наїхали на міну та підірвалися. 39-річний Жовтик загинув на місці, а його колегу ушпиталили з травмами.

У загиблого поліцейського залишилося троє неповнолітніх дітей.

Пам’ятайте, якщо ви знайшли підозрілий предмет: 

  • у жодному разі не чіпайте його;
  • негайно повідомте про знахідку підрозділам ДСНС (101) або поліції (102);
  • попередьте перехожих про можливу небезпеку;
  • відійдіть якомога далі від підозрілого предмета;
  • дочекайтеся приїзду спеціалістів та вкажіть місце розташування цього предмета.

Внаслідок повномасштабного вторгнення Росії Україна стала однією з найбільш замінованих країн у світі. За попередньою оцінкою Світового банку, щоб виправити це, треба 37,4 мільярда доларів.

Нагадаємо, що 2 червня на Харківщині внаслідок підриву на невідомій вибухівці загинула жінка, а троє дітей та чоловік отримали поранення. Судячи з фото, потерпілі їхали ґрунтовою дорогою. За попередніми даними, вони прямували на цвинтар, щоб прибратися біля могил родичів.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter