“Укрпошта” пропонує обрати ескіз поштової марки до Міжнародного дня волонтера

Дата: 04 Жовтня 2024
A+ A- Підписатися

“Укрпошта” запрошує українців долучитися до вибору ескізу нової поштової марки, яку компанія планує випустити до Міжнародного дня волонтера, аби вшанувати важливий внесок волонтерського руху у досягнення перемоги України.

Про це повідомляє “Укрпошта” на своїй сторінці у фейсбуку. 

Фото: фейсбук “Укрпошти”

Конкурс на розробку ескізу до поштової марки, присвяченої волонтерам, стартував 12 вересня 2024 року і був відкритий для участі як професійних художників, ілюстраторів та дизайнерів, так і аматорів. Учасникам пропонувалося створити ескіз, що відображає роль волонтерів у сьогоденні. Збір конкурсних робіт тривав до 26 вересня 2024 року.

Після попереднього відбору компанія представила на фінальне голосування сім творчих робіт, які найкраще відповідають конкурсним вимогам, і тепер українцям надається можливість обрати той, який буде втілено на поштовій марці.

Голосування за найкращий ескіз триває на офіційних сторінках “Укрпошти” у соціальних мережах Facebook та Instagram.

Кожен може долучитися до вибору, віддавши свій голос за улюблену роботу до 09:00 8 жовтня 2024 року.

У компанії вважають, що нова поштова марка стане символом вдячності всім волонтерам, які щодня працюють заради майбутнього України.

Нагадаємо, у Міжнародний день волонтера президент України Володимир Зеленський зустрівся з представниками українського волонтерського руху та вручив їм відзнаку “Золоте серце”. Нагороду отримали 40 благодійників.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter