У Міжнародний день волонтера президент вручив відзнаку “Золоте серце” 40 благодійникам

Дата: 05 Грудня 2023
A+ A- Підписатися

У Міжнародний день волонтера президент України Володимир Зеленський зустрівся з представниками українського волонтерського руху та вручив їм відзнаку “Золоте серце”. Цьогоріч нагороду отримали 40 благодійників. 

Про це йдеться на сайті президента України. 

Фото: із сайту президента України

За вагомий особистий внесок у надання волонтерської допомоги та розвиток волонтерського руху відзнаку президента України “Золоте серце” отримали представники волонтерських організацій і рухів, які сприяють забезпеченню оборони, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Росії та подоланню її наслідків.

Такими волонтерами стали: Альона Айвазян, Володимир Анісімов, Давид Джалагонія, Андрій Зарічанський, Наталія Карташева, Тата Кеплер, Людмила Кучер, Віталій Лифарь, Максим Мостовий, Сергій та Анастасія Рибальченки, Юрій Тира. Всі вони надавали допомогу в забезпеченні фронту, евакуації поранених, гуманітарну допомогу вимушеним переселенцям.

“Допоки б’ються ваші волонтерські серця та дух допомоги й підтримки, доти б’ється наш народ, доти б’ється Україна. Б’ється безупинно. І б’ємося ми. Тому всі ми обов’язково переможемо”, – сказав Зеленський. 

Нагадаємо, раніше громадська ініціатива “Євромайдан SOS” та Центр громадянських свобод у партнерстві з Українською Волонтерською Службою відзначили лауреатів Волонтерської премії 2022 року. Того року на відзнаку номінували понад 250 волонтерських ініціатив.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter