У соцмережі Х можна буде публікувати порноконтент

Дата: 04 Червня 2024
A+ A- Підписатися

Соцмережа X (колишній твіттер) дозволила користувачам публікувати контент для дорослих.

Про це інформує видання Tech Crunch.

Ілюстративне фото. Джерело: Tech Crunch

“На вихідних X додала пункти до своїх правил, офіційно дозволивши користувачам розміщувати на платформі контент для дорослих і графічний контент – з кількома застереженнями. Тепер користувачі можуть публікувати створений за згодою контент NSFW (Not Safe For Work. – Ред.) за умови, що він буде чітко позначений як такий. Нові правила також поширюються на відео та зображення, створені ШІ”, – пише видання.

За новими правилами платформа вимагатиме від користувачів, які регулярно публікують NSFW-контент, позначати його як чутливий.

Крім того, користувачі, які не досягли 18 років або не ввели дату свого народження, не зможуть переглянути NSFW-матеріали.

Також правила забороняють контент, що “пропагує експлуатацію, відсутність згоди, обʼєктивацію, сексуалізацію або заподіяння шкоди неповнолітнім, а також непристойну поведінку”.

“Ми вважаємо, що користувачі повинні мати можливість створювати, поширювати та споживати матеріали, повʼязані із сексуальними темами, за умови, що вони виробляються та розповсюджуються за згодою. Сексуальне самовираження, візуальне чи письмове, може бути законною формою художнього вираження”, – підкреслили в Х.

Відповідно до нових правил, порноконтент забороняють публікувати на видних місцях, наприклад як фотографію профілю або банер.

Правила X застосовуватимуть до всього контенту для дорослих – як до реальних фото / відео, так і до створених штучним інтелектом чи анімації (наприклад, хентаю).

X уже давно має багато активних NSFW-спільнот, платформа неофіційно дозволяла людям публікувати контент для дорослих. За даними Reuters, близько 13% дописів на платформі у 2022 році містили контент для дорослих.

Нагадаємо, соцмережа X повідомляла, що даватиме рекламодавцям можливість розміщувати свою рекламу лише в профілі певних акаунтів. Таке рішення ухвалили після того, як реклама великих світових компаній та брендів опинялася поруч із пронацистськими постами.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter