У ДТП загинула волонтерка Тетяна Міллард, яка возила допомогу на передову

Дата: 12 Жовтня 2023
A+ A- Підписатися

9 жовтня у дорожньо-транспортній пригоді загинула волонтерка Тетяна Міллард. Вона розвозила допомогу в різні населені пункти на лінії фронту, евакуювала поранених військових з передової, а також була бойовою медикинею.

Про це повідомила її подруга Іванна Воєвидко на своїй сторінці у фейсбуку.  

Тетяна Міллард. Фото з фейсбуку

“Це велика втрата для нашої України і для мене особисто. Таня родом з Бахмута, але вже 14 років жила в Великій Британії, була успішною фінансисткою, люблячою дружиною, в неї було комфортне життя. Коли почалося повномасштабне вторгнення росіян, вона, не вагаючись, вилетіла на допомогу своїй Україні, долучила багато спонсорів, людей з інших країн, просила про будь-яку допомогу для ЗСУ”, – поділилася Воєвидко. 

Волонтерка розвозила допомогу в різні населені пункти на лінії фронту, евакуювала поранених воїнів із нуля, залучала спонсорів на підтримку України, а також була бойовою медикинею.

На інстаграм-сторінці проєкту Konstantin, співзасновницею якого була Тетяна, повідомили, що смертельна автокатастрофа сталася за годину їзди до місця призначення.

Колеги волонтерки називали її маяком світла.

“Куди б вона не пішла, вона приносила світло, любов і надію. Дорога наша Рись, улюблений янгол Бахмута, лісова фея й королева воїнів, спочивай з миром”, – написали волонтери.

Міллард працювала фінансисткою. Коли почалося повномасштабне російське вторгнення вона приїхала до України та зайнялася волонтерством. 

Нагадаємо, що раніше, рятуючи життя інших під час російського обстрілу, загинув данський волонтер-парамедик Оскар Александер Коксвік Йоганссон.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter