Вночі окупанти атакували Київ безпілотниками: двоє людей поранені, є руйнування

Дата: 22 Грудня 2023
A+ A- Підписатися

У ніч проти 22 грудня війська РФ атакували Київ безпілотниками. Внаслідок збитих російських безпілотників є руйнації у Соломʼянському, Голосіївському та Дарницькому районах Києва.

Про це повідомили у Київській міській військовій адміністрації. 

Фото: КМВА

Так, о 23:06 у Києві оголосили повітряну тривогу, а згодом у місті пролунала серія вибухів. Згодом КМВА пояснила, що у місті працюють сили ППО.

Внаслідок збитих російських безпілотників є руйнації у трьох районах Києва: Соломʼянському, Голосіївському та Дарницькому.

У Соломʼянському районі уламки влучили у багатоповерхівку, є руйнація між 24 і 25 поверхами. Була пожежа, проте рятувальники локалізували загоряння. 

“Один із дронів наробив лиха в Соломʼянському районі Києва. Там, в багатоповерховому житловому будинку виникло загоряння на верхніх поверхах, у трьох квартирах часткове руйнування стін та ще у трьох – вибиті вікна. За попередніми даними, двоє постраждалих із забоями мʼяких тканин та різаними ранами, один з них госпіталізований”, – розповіли в адміністрації. 

У Дарницькому районі, внаслідок падіння уламків дрона, виникла пожежа у двоповерховому приватному будинку. Мешканці не постраждали.

У Голосіївському районі також впали уламки, проте не спричинили руйнувань. 

Фото: КМВА

“Пошкоджені будівлі ми відновимо. Але життя не відновиш. Тож найважливіше, що цей удар Київ пережив без жертв. Бережіть себе і вірте в ЗСУ”, – зазначив начальник КМВА Сергій Попко.

Внаслідок нічної атаки руйнувань зазнала квартира ведучого телемарафону “Єдині новини” Андрія Ковальського. Друзі медійника оголосили збір коштів для його родини.

Нагадаємо, що у Київській області внаслідок атаки, що сталася у ніч проти 21 грудня, ударні безпілотники окупантів знищили склад цивільного підприємства. Пошкоджень також зазнали інші його будівлі та автомобілі.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter