Унаслідок повені в Криму загинула одна людина, ще одна – зникла безвісти

Дата: 05 Липня 2021
A+ A- Підписатися

Через потужні зливи в південно-західній частині окупованого Криму затопленими залишилися десятки приватних будинків та психоневрологічний інтернат у Бахчисараї. Також відомо про одну загиблу, одну постраждалу та одну зниклу безвісти людину. 

Про це повідомляє підконтрольне окупаційній владі півострова видання “КримІнформ”. 

Через зливи з берегів вийшли дві річки – Бельбек і Коккозка. Загалом у Бахчисарайському районі, за даними так званого “Міністерства будівництва та архітектури” півострова, випали дві місячні норми опадів. 

Як повідомляють місцеві посадовці, наразі рятувальники ведуть пошук зниклої безвісти жінки, а потерпілій надають допомогу. 

Наслідки повені в Бахчисарайському районі. Скріншот з відео
Скріншот з відео
Скріншот з відео

Частину жителів району евакуюють, адже негода, за прогнозами синоптиків, продовжуватиметься в Криму щонайменше протягом доби. У Бахчисарайському районі оголосили режим надзвичайної ситуації. 

Нагадаємо, що з кінця червня в Криму не припиняється негода. Спочатку повінь сталася в Керчі, а згодом у курортній Ялті, де внаслідок цього постраждали майже два десятки людей, а одна жінка зникла безвісти. Потоки води з міста також винесли в море купи сміття, яке роками накопичували на нелегальних полігонах будівельники. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter