Внаслідок обстрілу росіянами Запоріжжя загинув чоловік

Дата: 26 Квітня 2022
A+ A- Підписатися

Унаслідок обстрілу 26 квітня російськими військовими Запоріжжя загинула одна людина. 

Про це повідомили в Запорізькій ОВА. 

Фото: reddit.com

Загалом по місту близько 7-ї години ранку випустили три ракети: дві вдарили на територію одного з підприємств, а друга розірвалась у повітрі. 

У Запорізькій ОВА повідомили про одного загиблого, однак зазначили, що ліквідація наслідків події ще триває, а тому кількість потерпілих може збільшитися. Загиблий чоловік працював на підприємстві електриком. Міська влада висловила глибокі співчуття його рідним. 

Через черговий обстріл Запоріжжя посадовці нагадують жителям про важливість дотримання правил безпеки, закликають не нехтувати сигналами повітряної тривоги та обов’язково йти до найближчих укриттів.

На Запорізькому напрямку, як кажуть в ОВА, російські війська ведуть наступальні бойові дії в напрямку населеного пункту Трудолюбівка, однак ситуація залишається контрольованою.

Нагадаємо, що дві з трьох ракет, випущених сьогодні по Запоріжжю, пролетіли повз Запорізьку АЕС. У зв’язку з цим в “Енергоатомі” вчергове нагадали про загрозу ядерної катастрофи для всього світу в разі потрапляння російських снарядів. 

За останні два тижні це вже третій випадок, коли російські крилаті ракети пролітають над територіями українських АЕС: 16 квітня камери спостереження Південноукраїнської АЕС зафіксували, як така пролетіла над майданчиком станції, а 25 квітня дві таких зафіксували над територією Хмельницької АЕС.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter