В окупованому Криму зафіксували майже 1500 нових випадків коронавірусної хвороби за добу

Дата: 06 Лютого 2022
A+ A- Підписатися

У Криму та Севастополі за останню добу виявили 1455 нових випадків коронавірусної хвороби.

Про це повідомляє “Крим.Реалії” із посиланням на незаконне “Міністерство охорони здоров’я” на півострові.

За даними “російського МОЗ Криму”, на півострові за добу зафіксували 949 випадків нової коронавірусної інфекції, госпіталізовано 164 пацієнтів, кількість тих, хто одужав за добу, склала 605 осіб. Зафіксували сім смертей.

У Севастополі зареєстровано 506 нових випадків захворювання на COVID-19. Госпіталізовано 64 особи. Померло четверо людей.

Раніше російська влада Криму та Севастополя підтвердила виявлення перших випадків штаму “омікрон”. У Криму розгорнули додаткові ліжка для хворих. У Севастополі запровадили додаткові обмежувальні заходи.

Нагадаємо, міжнародні організації не можуть підтвердити правдивість даних окупаційної влади півострова. Кримські правозахисники неодноразово стверджували, що Росія спеціально занижує кількість померлих від коронавірусу. Це також правозахисній організації підтвердили кримські медики. 

На початку вересня Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України оприлюднило мапи з маршрутами та адресами пунктів вакцинації проти COVID-19 для кримчан, які перетинають адміністративний кордон з материковою Україною через КПВВ “Чонгар” і “Каланчак”. Також детальну інструкцію та інформацію, як кримчани можуть вакцинуватися на підконтрольній Україні території, розробили правозахисники КримSOS.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter