Унаслідок ракетних обстрілів Одещини поранення отримала ще одна людина

Дата: 08 Травня 2022
A+ A- Підписатися

8 травня внаслідок ракетних ударів росіян по Одеській області поранення отримала молода дівчина, також пошкоджено цивільні об’єкти та об’єкти інфраструктури, 6 населених пунктів лишилися без електропостачання.

Про це повідомив голова Одеської ОВА Максим Марченко.

Наслідки обстрілу Одеси.

“Сьогодні з самого початку доби противник здійснив низку ракетних ударів по області. Нашим підрозділам ППО вдалося збити 4 ракети. Але, на жаль, було попадання в житловий будинок, внаслідок чого було поранено молоду дівчину. В Болградському районі зруйновано підстанцію, через що в шести населених пунктах немає світла. Пошкоджені цивільні об’єкти та об’єкти інфраструктури області”, – йдеться у повідомленні.

О 16:20 росіяни випустили по Одесі 3 ракети з літаків з боку Чорного моря. Одну збили ППО, дві інші влучили в житловий район, зруйнувавши зони відпочинку.

На місці влучання виникла пожежа площею 15 квадратних метрів, яку ліквідували силами 4 спеціальних машин та 15 рятувальників.

Раніше ZMINA повідомляла, що 7–8 травня унаслідок обстрілів Одещини з боку військових РФ троє цивільних жителів зазнали поранень, крім того, пошкоджені житлові будівлі та інфраструктура.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter