Українського журналіста Андрія Куликова побили та пограбували в центрі Києва

Дата: 11 Січня 2022
A+ A- Підписатися

Телеведучого Андрія Куликова в центрі Києва побили та пограбували рецидивісти. Нападників уже затримали правоохоронці, вони перебувають під арештом.

Про це повідомляють поліція Києва та “Детектор медіа” з посиланням на коментар Куликова.

Андрій Куликов. Фото з відкритих джерел
“Зловмисники підійшли до потерпілого та попросили цигарку. Отримавши відмову, вони побили чоловіка, відібрали три тисячі гривень, банківську картку та мобільний телефон. Співробітники карного розшуку та бійці полку поліції особливого призначення № 1 протягом декількох годин встановили місцезнаходження двох грабіжників та виявили їх в одному з хостелів столиці “, – йдеться в повідомленні поліції у фейсбуці.

Особи обох нападників правоохоронцям вдалося швидко встановити. Грабіжниками виявилися раніше судимий за пограбування, крадіжки та незаконний обіг наркотиків 23-річний уродженець Миколаївської області та 23-річний мешканець Волинської області, який наразі має статус обвинуваченого в провадженні за фактом вчинення крадіжки.

Особам повідомили про підозру, суд обрав їм запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з визначенням застави.

Тепер фігурантам загрожує до шести років тюремного ув’язнення.

У коментарі “Детектору медіа” Андрій Куликов зазначив, що подія сталася 7 січня.

“Мій стан дуже нормальний. Уже вчора я вів свою програму “Пора року”, повідомлення поліції з’явилося лише підвечір 10 січня, насправді це сталося ще в п’ятницю зранку. Через пів години після інциденту я вже був у поліції, правоохоронці спрацювали дуже швидко та оперативно”, – сказав Куликов.

Він не пов’язує напад зі своєю професійною діяльністю. Журналіст повідомив, що добре почувається і вже повернувся до роботи.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter