У Британії радіоведучий у прямому ефірі врятував слухача-самогубця

Дата: 24 Грудня 2018
A+ A- Підписатися

Ведучий британського радіо Talk Radio Іен Лі врятував самогубця від смерті під час прямого ефіру. Він намагався зробити все для того, щоб чоловік на іншому кінці лінії не відімкнувся, поки його шукали рятувальники.

Про це повідомляє The Independent.

У виданні зазначається, що в ефір британського радіо зателефонував самогубець, який скаржився на те, що втомився боротися з посттравматичним стресовим синдромом і більше не хоче жити.

Іен вирішив врятувати хлопця, намагаючись максимально підтримувати розмову. Зазначається, що мова самогубця час від часу переривалася, проте Лі кожного разу повертав його до тями. Ведучий намагався підбадьорити та підтримати хлопця.

“Скажу тобі ось що, Крісе. Я не хочу, щоб ти помер сьогодні ввечері. Мені потрібно знати, на якій ти вулиці. Я хочу, щоб ти пережив сьогоднішню ніч і поговорив зі мною завтра. Я не хочу, щоб ти помер сьогодні ввечері, бо я люблю тебе. Я люблю тебе, брате. Я люблю тебе, – говорив ведучий.

Цими словами Іен Лі остаточно зворушив самогубця, і той назвав адресу. Після того як ведучий дізнався, де перебуває чоловік, він викликав на місце поліцейських і лікарів швидкої допомоги.

Як відомо, за даними ВООЗ, у світі щороку близько 800 тисяч людей закінчують життя самогубством, це стається кожні 40 секунд.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter