У Криму зафіксували черговий рекорд добової захворюваності COVID-19

Дата: 13 Лютого 2022
A+ A- Підписатися

В окупованому Криму зафіксували новий рекорд добової захворюваності на COVID-19 з початку пандемії: вірус підтверджено у 1 211 осіб.

Про це повідомляє “Крим.Реалії” із посиланням на незаконне “Міністерство охорони здоров’я” на півострові.

Джерело: AP

У лікарні госпіталізували 131 пацієнта, 405 осіб одужало. Зафіксовано 7 летальних випадків хвороби.

Напередодні COVID-19 виявили у 1150 осіб, а попередній рекорд зафіксували двома днями раніше – 1158 випадків.

Раніше російська влада Криму та Севастополя підтвердила виявлення перших випадків штаму “омікрон”. У Криму розгорнули додаткові ліжка для хворих. У Севастополі ввели додаткові обмежувальні заходи.

Нагадаємо, міжнародні організації не можуть підтвердити правдивість даних окупаційної влади півострова. Кримські правозахисники неодноразово стверджували, що Росія спеціально занижує кількість померлих від коронавірусу. Це також правозахисній організації підтвердили кримські медики. 

На початку вересня Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України оприлюднило мапи з маршрутами та адресами пунктів вакцинації проти COVID-19 для кримчан, які перетинають адміністративний кордон з материковою Україною через КПВВ “Чонгар” і “Каланчак”. Також детальну інструкцію та інформацію, як кримчани можуть вакцинуватися на підконтрольній Україні території, розробили правозахисники КримSOS.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter