У Криму за виконання пісні “Червона калина” оштрафували “місис Крим – 2022”, а її подругу арештували

Дата: 04 Жовтня 2022
A+ A- Підписатися

У Криму незаконний “суд” оштрафував на 40 тисяч рублів “місис Крим – 2022” Ольгу Валєєву та заарештував її подругу на десять діб за виконання української пісні “Червона калина”.

Про це повідомляє незаконне формування, що називає себе “управлінням російського МВС” у Криму. 

Окупаційна “поліція” звинуватила жінок у “дискредитації” окупаційної армії (стаття 20.3.3 КпАП Росії) та демонстрації нацистської символіки (стаття 20.3 КпАП РФ).

Валєєвій призначили штраф, оскільки вона має неповнолітніх дітей.

Відомо, що незаконне формування опублікувало відео з вибаченнями Ольги Валєєвої та її подруги.

“Я не знала і не уявляла, що вона має якийсь націоналістичний характер. І в жодному разі не хотіла нести якусь пропаганду, виконавши цю пісню”, – сказала Валєєва на відео російських силовиків.

2 жовтня незаконна “поліція” на півострові заявила, що розпочала перевірку через публікацію в мережі відео, на якому Валєєва разом з подругою виконує пісню “Червона калина”.

Як відомо, Росія продовжує далі використовувати Кримський півострів для своєї військової агресії проти України.

Як повідомляє Представництво президента України в Автономній Республіці Крим, у різних частинах окупованого Криму кримчани продовжують фіксувати активність військових літаків, які, ймовірно, стріляють ракетами по містах України.

Також російська авіація продовжує охороняти незаконний “кримський міст” у посиленому режимі. 

Мешканці тимчасово окупованого Криму продовжують щоденно повідомляти представництво президента про запуски російських ракет з акваторії Чорного моря – усі ці снаряди летять у бік українських міст.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter