У Чехії скульптуру голого Путіна на золотому унітазі виставили на аукціон

Дата: 18 Листопада 2022
A+ A- Підписатися

Група чеських активістів Kaputin виставила на аукціон скульптурну композицію у вигляді голого президента Росії Володимира Путіна на золотому унітазі та самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка, який сидить у нього на коліні.

Оголошення про це з’явилося на твіттері групи Kaputin.

Джерело: Kaputin Official / Twitter

Роботу під назвою “Голі вбивці” створила мисткиня Барбара Зіхова. Композицію багато разів використовували під час антиросійських протестів у Чехії, починаючи з 2021 року.

“Тепер вона продається. Вторговані кошти підуть на купівлю ударного безпілотника для української армії. Ми починаємо з 10 000 євро. Хто запропонує більше?” — йдеться в оголошенні про аукціон.

Аукціон триватиме до 20 грудня.

Раніше ZMINA розповідала про те, що Нижня палата парламенту Чехії визнала нинішній російський режим терористичним відповідно до резолюції Парламентської асамблеї Ради Європи.

Депутати засудили напади на мирне населення України та ключову енергетичну інфраструктуру країни, які є очевидною спробою досягнення політичних цілей шляхом залякування цивільного населення та відповідають терористичним методам.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter