У боях за звільнення Запорізької області загинув поет Олексій Івакін

Дата: 02 Жовтня 2023
A+ A- Підписатися

У боях за звільнення Запорізької області загинув харківський поет Олексій Івакін, який служив у 82 десантно-штурмовій бригаді ЗСУ.

Про це повідомили в організації PEN Ukraine.

Фото: “Український репортер”

“Олексій був натхненником і учасником культурного центру “Харківський SLAM”. До повномасштабної війни він регулярно організовував поетичні вечори”, – йдеться в повідомленні.

Спогадами про загиблого поета поділилися члени центру “Харківський SLAM”.

“Олексій був дуже світлим чоловіком. Ми не зустрічали жодної людини, яка б хоч щось погане сказала про Олексія”, – кажуть вони.

В Івакіна залишилися дружина та двоє дітей.

Раніше на фронті під Курдюмівкою, що на Донеччині, загинув фотограф Володимир Миронюк з позивним Джон.

Нагадаємо, під Бахмутом на Донеччині загинув пластун, командир роти 35 окремого стрілецького батальйону Збройних сил України Іван Созанський.

Також на війні під час виконання бойового завдання на лівому березі Дніпра загинув пластун Богдан Сенюк.

У бою з російськими військовими поблизу населеного пункту Червона Криниця Оріхівського району Запорізької області 8 серпня загинув засновник руху “Мегамарш у вишиванках”, громадський діяч, старший солдат і бойовий медик 80 окремої десантно-штурмової бригади Андрій Бабінський.

Захищаючи Україну від російського вторгнення, загинув випускник Львівського національного університету імені Івана Франка та вихованець львівського “Пласту” Микола Шаравара.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter