Росіяни завдали ракетного удару по Кривому Рогу: є загиблі та поранені

Дата: 21 Вересня 2024
A+ A- Підписатися

Вночі 21 вересня російська армія завдала ракетного удару по Кривому Рогу, там загинули троє людей, серед яких 12-річна дитина. Ще троє зазнали поранень. 

Про це повідомили голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак та очільник Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул.

Наслідки російського удару по Кривому Рогу. Джерело: телеграм-канал Сергія Лисака

“Знову страшна ворожа атака на Кривий Ріг. Серед ночі, коли місто спало. Наразі вже відомо про 3 загиблих, серед яких – дитина”, – написав Лисак.

За даними голови ОВА, через ракетний удар загинув 12-річний хлопчик, а також дві жінки віком 75 і 79 років. Одну з них рятувальники дістали з-під завалів, але вона померла в автомобілі швидкої допомоги.

Ще троє людей постраждали. Це – 17-річний хлопець і чоловіки віком 31 і 50 років. Їх шпиталізували в стані середньої тяжкості.

Згодом у місцевих ЗМІ з’явилася інформація, що вбитого росіянами хлопчика звали Максим, з ним разом загинула і його бабуся Валентина. Ворог вбив їх у власному домі.

Наразі його батьки повертаються до Кривого Рогу з іншого міста. Мама дитини раніше служила у ЗСУ, а старший брат обороняв Маріуполь і потрапив у полон.

“Наша мама була незамінна… На першому місці у неї родина. Вона освоїла інтернет і надсилала щоранку та щовечора привітання. Зараз усі прокинуться, а від мами нічого нема”, – розповіла тітка Максима та донька пані Валентини Наталія.

Наслідки російського удару по Кривому Рогу. Джерело: телеграм-канал Сергія Лисака

Голова Ради оборони міста зазначив, що росіяни вдарили по житловому району Кривого Рогу.

Внаслідок ударів виникли дві пожежі приватних будинків, обидві вночі були локалізовані. Два приватні житлові будинки зруйновано. Також, за попередніми даними, постраждали близько 25 приватних будинків, школа, гаражі, легкові автомобілі.

Ліквідація наслідків продовжується. У місті розгорнули штаб допомоги.

Нагадаємо, увечері 20 вересня росіяни завдали кількох ударів керованими авіабомбами по центральній частині Харкова. Спочатку було відомо про 8 постраждалих, потім їхня кількість збільшилася до 11, серед потерпілих є діти. Загалом по місту зафіксували три удари. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter