Росіяни вчергове обстріляли Херсонщину: є загиблий та поранений

Дата: 27 Жовтня 2023
A+ A- Підписатися
27 жовтня унаслідок ворожого обстрілу Херсонської області загинув цивільний військові РФ поцілили у житловий будинок у селищі Зеленівка, також через обстріл середмістя Херсона постраждав 36-річний чоловік.
 
Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.
 
Наслідки обстрілу Херсонщини росіянами. Фото: Нацполіція

“Окупанти поцілили в житловий будинок у Зеленівці. До розборів завалів залучили 12 спеціалістів.Під час рятувальної операції ДСНС виявила тіло чоловіка. Його особа встановлюється”, – йдеться у повідомленні.

А через обстріл середмістя Херсона постраждав 36-річний чоловік. Його госпіталізували з пораненнями спини й тулуба у стані середньої важкості.

Наслідки обстрілу Херсонщини росіянами. Фото: Нацполіція

Також, за даними Прокудіна, впродовж минулої доби російська армія 114 разів обстріляла Херсонську область. Одна людина загинула, ще двоє дістали поранення.

За минулу добу противник здійснив 114 обстрілів, випустивши 500 снарядів з мінометів, артилерії, “градів”, танків, авіації та БПЛА. По місту Херсон ворог випустив 33 снаряди“, – зазначив посадовець.

Він уточнив, що російські військові поцілили в житлові квартали населених пунктів області, медичний заклад, Будинок культури, навчальний заклад та пошту в Бериславському районі.

Через російську агресію одна людина загинула, ще двоє дістали поранення.

Нагадаємо, 26 жовтня російські військові обстріляли Корабельний район Херсона. У результаті цього поранення дістав 40-річний правоохоронець. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter