Росіяни обстріляли з артилерії село на Херсонщині: є загиблий та поранена

Дата: 24 Листопада 2023
A+ A- Підписатися

24 листопада армія РФ обстріляла село Дніпровське на Херсонщині. Внаслідок атаки загинув цивільний чоловік, а жінка зазнала поранень. Крім того, окупанти скинули з дрона вибухівку на мешканця Берислава, він отримав поранення.

Про це повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Наслідки російських обстрілів Херсонщини. Фото: Нацполіція

За даними посадовця, окупанти вдарили по селу з артилерії.

Травми, несумісні з життям, отримав 50-річний місцевий житель. В момент удару він знаходився на вулиці“, – написав Прокудін.

Після обстрілів у Дніпровському із вибуховою травмою, уламковими пораненнями черева та руки ушпиталили 44-річну жінку. Наразі їй надають меддопомогу.

Крім того, вдень 24 листопада росіяни скинули з безпілотника вибухівку на жителя Берислава. Про це повідомили в обласній військовій адміністрації.

“Зранку 45-річний чоловік повертався додому з магазину, коли російська армія скинула на нього вибуховий предмет з безпілотника”, – йдеться у повідомленні.

У потерпілого діагностували вибухову травму, поранення ноги та перелом руки. Його доставили до лікарні для надання меддопомоги.

Нагадаємо, увечері 23 листопада російська армія вчергове обстріляла Херсон. Унаслідок обстрілу поранення отримали двоє дітей: 15-річний хлопчик та його 11-річна сестра.

Також вдень 23 листопада армія окупантів касетними боєприпасами обстріляла село Чорнобаївка Херсонської області, унаслідок цього загинули троє цивільних.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter