У Херсоні двоє дітей зазнали поранень через обстріл росіянами Дніпровського району міста

Дата: 23 Листопада 2023
A+ A- Підписатися
Увечері 23 листопада російська армія вчергове обстріляла Херсон. Унаслідок обстрілу поранення отримали двоє дітей: 15-річний хлопчик та його 11-річна сестра.
 
Про це повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.
 
Джерело: news.yale.edu

“До лікарні доправили 15-річного хлопчика та його 11-річну сестричку. У старшого травмована голова, нога і спина, а в молодшої діагностували поранення обличчя та гостру реакцію на стрес”, зазначив посадовець. 

Він запевнив, що дітям надають усю необхідну медичну допомогу.

Згодом начальник Херсонської МВА Роман Мрочко уточнив, що діти були поранені під час обстрілу Дніпровського району Херсона. Він нагадав про необхідність евакуації дітей із зони бойових дій.

В обласній прокуратурі розповіли, що росіяни здійснили черговий артилерійський обстріл Херсона 23 листопада близько 16:35, діти постраждали внаслідок вибуху на території домоволодіння. Прокурори вже розпочали досудове розслідування в кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни ч. 1 ст. 438 КК України.

Нагадаємо, вдень 23 листопада армія окупантів касетними боєприпасами обстріляла село Чорнобаївка Херсонської області, унаслідок цього загинули троє цивільних.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter