Росіяни обстріляли Херсон та Антонівку: є потерпілі, серед них волонтер

Дата: 16 Липня 2024
A+ A- Підписатися

Кількість постраждалих через російський обстріл селища Антонівка зросла до трьох людей. Також відомо, що через атаку окупаційних військ у Херсоні постраждали двоє цивільних, один з них – волонтер.

Про це повідомили в місцевій ОВА.

Наслідки російського обстрілу Херсонщини. Архівне фото

“Стало відомо про ще одного постраждалого через ранкові російські удари по Антонівці. До лікарні звернувся 54-річний чоловік, котрий дістав вибухову травму та уламкове поранення кисті. Його стан оцінюють як середньої тяжкості”, – йдеться в дописі.

Раніше в пресслужбі ОВА повідомили, що по медичну допомогу звернувся староста Антонівки, який потрапив під ранковий російський обстріл. 44-річний чоловік отримав контузію та вибухову травму. Йому надали необхідну меддопомогу, надалі потерпілий лікуватиметься амбулаторно.

Зранку в Антонівці окупанти поранили працівника ремонтної бригади, яка лагодила газове обладнання. Загалом у селищі відомо про трьох поранених.

Наслідки російського обстрілу Херсонщини. Архівне фото

Крім того, близько 12-ї години дня в Херсоні наслідок чергового обстрілу постраждала 70-річна жінка.

“Бригада швидкої доставила її до лікарні з вибуховою травмою. Медики проводять обстеження та надають допомогу потерпілій”, – зазначили в Херсонській ОВА.

Також, за даними ОВА, під удар росіян у Херсоні потрапив 45-річний волонтер, який згодом самостійно звернувся до лікарні. У потерпілого діагностували контузію. Йому надають необхідну меддопомогу.

Нагадаємо, вранці 16 липня російські окупанти атакували з БпЛА ремонтну бригаду, яка лагодила газове обладнання в Антонівці Херсонської області. Там відомо про одного потерпілого. Його госпіталізували.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter