Під час виборів для журналістів, чиї права порушують, відкриють гарячу лінію

Дата: 15 Січня 2019
A+ A- Підписатися

Інститут масової інформації відкриває гарячу лінію для журналістів, чиї професійні права порушуватимуться під час виборів президента.

Про це повідомили на офіційному сайті ІМІ.

Тим працівникам медіа, які до виборів та в день голосування зіткнуться з випадками порушення своїх прав, пропонують телефонувати на безкоштовну гарячу лінію (050) 447-70-63 (будні дні та день голосування) або писати листи на електронну пошту info@imi.org.ua.

“Надаватимуть безкоштовні правові консультації медіаюристи Роман Головенко та Алі Сафаров. Гаряча лінія працюватиме цілодобово в день виборів президента України, 31 березня 2019 року. Усі звернення будуть оперативно розглянуті”, – зауважили в ІМІ.

Водночас експерти збиратимуть факти порушень і повідомлятимуть про них провідні міжнародні правозахисні організації та правоохоронні органи з вимогою розслідування.

Також на сайті ІМІ всім охочим запропонували завантажити додаток, який містить усю необхідну інформацію щодо прав і безпеки журналістів, законодавчої бази та особливостей висвітлення виборів у засобах масової інформації.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter